Over ons

Wie zijn wij?

Savelab is een energie advies bureau dat onafhankelijk haar klanten behartigt. Met meer dan 12 jaar ervaring binnen de energiesector hebben wij onze waarden behouden.

Onze waarden

Onze Missie: Savelab wil voor u de spin in het web, de vraagbaak zijn op het gebied van energie met als doel alle energie gerelateerde problematiek van u over te nemen. Wij willen uw bedrijf verduurzamen maar blijven steeds de kosten voor u in de gaten houden. In de basis proberen wij uw bedrijf juist geld te besparen.

Onze Visie: Savelab heeft samenwerking tussen mensen zeer hoog in het vaandel staan. Wij vinden dat samenwerken met allerlei specialisten een enorme toegevoegde waarde biedt aan het behalen van de doelen die we allemaal willen behalen, nl. een duurzame en gezonde toekomst voor iedereen. Savelab wil hieraan bijdragen door het blijvend en actief aanbieden van oplossingen om het energieverbruik en de CO2 –uitstoot te verminderen. Daarnaast zoeken wij in dit kader steeds naar schone oplossingen om zelf energie op te wekken en op te slaan, waardoor men steeds minder afhankelijk is van energie, die op een “vervuilde” manier is opgewekt.

Onze Kernwaarden: duurzaam, schoon, oplossingen, ontzorging, besparing, samenwerking, eerlijkheid, transparantie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem conctact met ons op.

N

Onafhankelijkheid

Wij zijn geen onderdeel van een overkoepelende organisatie en trots op onze onafhankelijkheid. Zo ontvangt u altijd een eerlijk advies

N

Ervaring

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en kunnen u adviseren over de beste keuzes op het gebied van energie- en afvalmanagement.

N

Persoonlijk contact

Korte lijnen. Altijd één vast contactpersoon voor al uw vragen over afval en energie. Daarnaast komen wij graag bij u lang voor een uitgebreide kennismaking.

N

Besparen

Duurzaam hoeft niet duur te zijn en kan juist geld opleveren. Door onafhankelijk advies kunnen wij waar mogelijk de kosten verlagen.

N

Ontzorgen

Wij volgen de laatste ontwikkelingen op de energie- en afvalmarkt en voeren uw duurzaamheidsbeleid uit.

N

Transparant

Geen verborgen kosten en altijd inzicht in uw verbruik.

Ons team

Rob Zwirs

Energie 

Cees Versteeg

Energie 

Steffen Wietses

Energie en afval

Yip Kokting

een contactpersoon w2p
Energie 

Kim Mol

een contactpersoon w2p
Back office

Onze partners

Wij werken nauw samen met verschillende partners uit de energiemarkt. Samen met hen ondersteunen wij bedrijven bij het bereiken van hun circulaire doelstellingen.

LinkedIn