Inkoop afval

Savelab regelt alle zaken voor uw energie transitie. Wanneer wij de inkoop van uw energie en afval voor u regelen, geven wij niet alleen advies over energie, maar zorgen wij ook in samenwerking met Wastenet dat uw afvalstromen op een duurzame manier worden ingezameld en dat er een retournering plaast vindt van de opgewekte energie van uw afval.

Efficiënt

Waste2power regelt graag ál uw afvalzaken. Wij kunnen echt élke afvalsoort voor u afvoeren. Denk aan plastic, koffiebekers, keukenafval, papier en karton, maar ook bouwafval, chemisch afval en oliefval. Met ons netwerk van meer dan 50 inzamelaars door heel Nederland kijken wij per locatie en per afvalsoort welke inzamelaar de minste kilometers hoeft af te leggen en de afvalsoort het beste kan verwerken. Onze kracht is dat we onafhankelijk zijn . Mochten de wensen aan uw kant wijzigen, dan kunnen we snel en makkelijk overschakelen.

Milieubewust

We nemen uw afvalinzameling nog eens flink onder de loep. Welk afval kan er allemaal worden gescheiden? Welke mogelijkheden heeft u hiervoor qua volume, voorzieningen en ruimte? Afval scheiden is belangrijk voor uw circulaire onderneming. Dit zorgt er namelijk voor dat belangrijke grondstoffen gerecycled kunnen worden en dus niet verloren gaan. Op deze manier werkt u mee aan een circulaire economie en wordt het aanboren en het gebruik van nieuwe grondstoffen beperkt, wat de uitstoot van CO2 verminderd.

Kostenbesparing

Wanneer u afval gaat scheiden heeft u meer container dan voorheen. Op het eerste gezicht lijkt dit duurder, maar dit kan ook voordelig uitpakken. Restafval is namelijk een van de duurste afvalsoorten om af te voeren. Daarnaast betaalt u bij Waste2power nooit meer dan dat nodig is. Veel afvalbedrijven hebben ‘verborgen ksoten’ op hun contracten. Zo rekenen ze bijvoorbeeld extra toeslagen en milieuheffingen die niet verplicht zijn. Waste2power haalt deze kosten snel uit uw overeenkomst. Zo kunt u al snel tientallen euro’s per maand besparen.

Ook interessant voor jou

Inkoop energie

Afvalbakken

Training duurzaamheid

Zonnepanelen

Bekijk alle producten en diensten »

Ook interessant voor jou

Inkoop energie

Afvalbakken

Training duurzaamheid

Zonnepanelen

Bekijk alle producten en diensten »

LinkedIn