Voltage verlaging

Savelab is exclusief importeur en distributeur van de Companysaver. Een duurzaam en efficiënt systeem dat er voor zorgt dat uw bedrijf direct na installatie een enorme hoeveelheid elektriciteit minder gaat verbruiken. Deze voltage verlaging is al langer bekend bij grootverbruikers, maar is via de Companysaver ook toegankelijk voor MKB bedrijven. Installatie door een erkend installateur.

Onbewust teveel stroom gebruiken

Europese elektriciteitsnetwerken leveren standaard een spanning van 230 Volt. Wettelijk is bepaald dat dit voltage plus of min 10% mag afwijken. Er moet dus een minimale spanning van 207 Volt moet worden geleverd. Op dit voltage werkt uw bedrijfsapparatuur gewoon hetzelfde, maar bespaart u gemiddeld 12% tot 15% op uw kWh-verbruik en daarmee ook op uw kosten

Direct besparen met de company saver

De technische levensduur van de Companysaver is minimaal 20 jaar terwijl het systeem zich vaak al binnen 2 tot 3 jaar heeft terug verdiend. Met de companysaver verlaagt u uw stroomverbruik aanzienlijk, waardoor u ook uw CO2-uitstoot terugdringt. Savelab rekent na plaatsing voor u uit hoeveel kilogram minder broeikasgassen er na installatie worden uitgestoten. 

Toe te passen in ieder bedrijf

Voorheen was deze technologie alleen toepasbaar bij grootgebruikers en in industrieën. De companysaver maakt dit concept toegankelijk voor zowel grootverbruikers als MKB bedrijven.
Bestel de company saver direct hieronder. De installatie wordt uitgevoerd door een erkend installateur. De Companysaver komt vanzelfsprekend in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek.

Ook interessant voor jou

Duurzaamheidsscan

LED licht

Warmtepomp

Zonnepanelen

Bekijk alle producten en diensten »

Ook interessant voor jou

Duurzaamheidsscan

LED licht

Warmtepomp

Zonnepanelen

Bekijk alle producten en diensten »

LinkedIn