LED licht voor bedrijven

Wanneer u uw huidige lampen in uw bedrijfsruimte of kantoor vervangt voor LED verlichting, bespaart u energiekosten, verkleint u uw CO2 voetafdruk én vermindert het onderhoud. Omdat verlichting in bedrijfsruimtes veel branduren maken kan overstappen op led lampen een grote besparing opleveren. De overstap naar LED verlichting kan uw energieverbruik wel tot 70% verminderen.

Kostenbesparing

Voor bedrijven biedt LED verlichting nog meer voordelen dan voor consumenten. Omdat de verlichtingen in praktische ruimtes bij bedrijven veel branduren maakt, zorgt de overstap op energiezuinige LED lampen vaak voor een grote besparing. Ook stimuleert de overheid het gebruik van LED verlichting. Als ondernemer kunt u daarom een deel van het aankoopbedrag van de winst aftrekken, via de zogenaamde energie investeringsaftrek. LED verlichting is een duurzaam bedrijfsmiddel en valt daarom onder deze aftrekpost.

Milieuvriendelijk

De levensduur van LED verlichting is één van de grootste redenen voor ondernemers om over te stappen. LED lampen werken efficiënt, worden nauwelijks warm door de aanwezigheid van koelribben en gebruiken minder energie dan andere soorten verlichting. LED lampen zijn wel tot 90 procent zuiniger dan gewone gloeilampen. Daarnaast gaat een LED lamp veel langer mee dan andere lampen, waardoor u ze minder vaak hoeft te vervangen.  Goede  LED verlichting kan wel zo’n 50.000 branduren meegaan.

Veel mogelijkheden

Wanneer u er voor kiest om de lampen in uw bedrijf te vervangen voor LED verlichting heb je de keuze uit veel mogelijkheden. Het is namelijk niet alleen mogelijk om de traditionele lampen te vervangen door LED lampen, maar zo zijn er bijvoorbeeld ook tl-buizen, bouwlampen en schermen verkrijgbaar met LED licht. In veel kantoorgebouwen, magazijnen en andere werkruimtes wordt gekozen voor TL buizen. Dit is vaak de meest efficiënte en goedkoopste manier om grote ruimtes bij bedrijven te verlichten.

Ook interessant voor jou

Duurzaamheidsscan

Afvalbakken

Warmtepomp

Energie audit (EED)

Bekijk alle producten en diensten »

Ook interessant voor jou

Duurzaamheidsscan

Afvalbakken

Warmtepomp

Energie audit (EED)

Bekijk alle producten en diensten »

LinkedIn