Circulair ondernemen met afval en energie

Start met duurzaam ondernemen

Veel ondernemers willen graag groener ondernemen, maar meer dan 70% van hen geeft aan behoefte te hebben aan ondersteuning. Want waar moet je beginnen?

Waste2power biedt ondersteuning in de transitie naar duurzaam ondernemen. We starten met het verduurzamen van uw energieverbruik en de inzameling van uw bedrijfsafval. Wij werken samen met verschillende specialisten in de afval- en energiebranche, die ons ondersteunen in ons doel, het creëren van een duurzame toekomst voor uw bedrijf.

Wij zijn de spin in het web als het gaat om het realiseren van besparingen, duurzaamheid en reductie van energieverbruik. Daarnaast zijn wij uw adviseur voor al uw afval- en energievraagstukken en verzorgen wij onder andere het aanbesteden van energiecontracten, het efficiënt inzamelen van uw bedrijfsafval en de teruggave van energiebelasting.

Wat wij bieden

N
Contract verbetering
N
Kostenbesparing
N
CO2 besparing
N
Duurzame oplossingen

Meer over energie

Concreet energieadvies waar uw bedrijf écht wat aan heeft. Energielasten kunnen namelijk een behoorlijke kostenpost vormen binnen organisaties. In veel gevallen zijn er genoeg oplossingen beschikbaar om deze kosten terug te dringen. Oplossingen waarmee u niet alleen op kosten bespaard, maar waar u ook uw CO2 voetafdruk mee verkleind.

Meer over bedrijfsafval

Een duurzame afvalinzameling begint bij afvalscheiding. Waste2power regelt naast al uw energie zaken ook al uw afvalzaken. Benieuwd wat er in uw bedrijf beter kan? Wij bekijken welke afvalstromen binnen uw bedrijf efficiënt gescheiden kunnen worden ingezameld. Hierbij kijken we naar de hoeveelheid, frequentie en de inzamelingsmogelijkheden. 

Directe oplossingen

Bij Waste2power kunt u terecht voor al uw afval- en energiezaken. Wij bieden een all-in service met volledige ontzorging op het gebied van afval en energie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje of vraag de gratis duurzaamheidsscan aan.

Wilt u liever direct met een aantal oplossingen aan de slag. Geen probleem! Bekijk onze directe producten en diensten hieronder.

Besparingsscan

Voltageverlaging

Zonnepanelen

Afvalbakken

Bekijk alle producten en diensten »

LinkedIn