Monitoring, inzicht in mijn verbruik

Savelab biedt u de mogelijkheid om uw elektriciteits- en gasverbruik op elk gewenst moment van de dag in te zien.

Zo kunt u bekijken wanneer er pieken in het verbruik zijn en kunt u eventueel snel inspringen om dit piekverbruik te verminderen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er onnodig lang verlichting blijft branden in uw kantoorpand, of dat er bijvoorbeeld onnodig vroeg keukenapparatuur wordt ingeschakeld in uw hotel. Zo zijn er voor elke locatie wel mogelijkheden om uw verbruik te sturen en te verminderen.

Met ons monitoringsysteem kunt u ook de effecten meten van de duurzame investeringen die u heeft gedaan of nog wilt gaan doen in uw pand. Dit alles is middels een mooie en gebruiksvriendelijke applicatie te benaderen, via uw computer, tablet of smartphone.

U kunt in en uitzoomen per maand, per dag of als u dat wilt, zelfs per kwartier. Daarnaast ontvangt u naar keuze eens per maand, per kwartaal of jaar een rapportage van het verbruik van uw aansluiting(en). Als u wilt kunt u zelfs uw verbruiksgegevens of besparingen door duurzame oplossingen voor uw klanten zichtbaar maken, bijvoorbeeld op een beeldscherm bij de entree van uw pand.

De kosten voor een aansluiting zijn € 12,50 per maand voor een kleinverbruik-aansluiting en € 17,50 per maand voor een grootverbruik-aansluiting. De éénmalige aansluitkosten bedragen € 50.

Heeft u meerdere aansluitingen in uw bedrijf? Dan valt er uiteraard over de kosten te praten.